четвер, 15 лютого 2024 р.

Засідання проблемної групи вчителів інформатики пілотних 7-х класів НУШ на тему «Сучасні вимоги до уроку інформатикою. Урок інформатики у 7 класі НУШ»

    
Відповідно до плану роботи Тернопільського ОКІППО 16 лютого 2024 року методистами центру інформатики, інформаційних технологій та дистанційної освіти проведено І засідання проблемної групи вчителів інформатики  пілотних 7-х класів НУШ на тему «Сучасні вимоги до уроку інформатикою. Урок інформатики у 7 класі НУШ».
      
Метою заходу було підвищувати професійні компетентності педагогічних працівників у контексті реалізації завдань НУШ, сприяти розвитку ключових компетентностей педагогів, розвивати поняття сучасного дизайну уроку, формувати навички роботи на платформі Moodle, формувати навички спільної роботи.
Німко Н.М., методист центру інформатики, ІТ та ДО провела вправу «Очікування» та ознайомила учасників пілотної групи з основними завданнями та планом роботи проблемної групи на 2024 рік.
   На засіданні розглянуто питання:
   
«Сучасний дизайн уроку», Кривокульський Л.є., в.о.центру інформатики, ІТ та ДО;
    «Сучасні методи та форми навчання на уроках інформатики», Німко Н.М.;
   "Моделювання уроку. Сучасний урок інформатики НУШ" продемонструвала Макаревич М.А., вчитель інформатики Шумського опорного закладу загальної середньої освіти.
   
Переймибіда В.Ю., методист  центру інформатики, ІКТ і дистанційної освіти ТОКІППО
  провела практикум «Робота на платформі Moodle».
   Захід завершився обговорення проблем, підбиття підсумків та виробленням рекомендацій під керівництвом Німко Н.М та  Кривокульського Л.Є.
Усі матеріали розміщуються на платформі Moodle.



Немає коментарів:

Дописати коментар